V Trobada d’Escoles i Bandes de Xeremiers i Flabiolers

Escrit per Angel el divendres 21 agost 2009 – 16:19 - Publicat a Activitats, Informacions | Comentaris desactivats

V Trobada Sóller 2009 El proper 29 d’agost es celebrarà la V TROBADA D’ESCOLES I BANDES DE XEREMIERS I FLABIOLERS per els carrers de Sóller amb més de 100 xeremiers i flabiolers sonant els seus instruments. Tal i com figura al seu programa “el principal objectiu d’aquesta trobada és que pugui ser la primera actuació per alguns dels alumnes de les escoles de xeremies i flabiol i que, al mateix temps, aquests puguin gaudir de l’actuació de les bandes més experimentades”.

Organitza: Xeremiers de Sóller

L’horari previst és el següent:

11,00 h. Concentració al C.P. Victòria
11,30 h. Cercaviles
12,00 h. Sonada dels Participants al cadafal de plaça