Concert de música medieval a Bunyola

Escrit per Angel el diumenge 29 agost 2010 – 19:55 - Publicat a Activitats, Bunyola, Música medieval | Comentaris desactivats


El proper dissabte 18 de setembre Grallalsac durà a terme un concert de música medieval al teatre de la Casa de Cultura de Bunyola. L’acte començarà les 19:30h. i s’hi interpretaran cantigues, saltarellos, ballatas i d’altres peces antigues amb instruments històrics i tradicionals. Per a més informació sobre el concert podeu consultar el cartell o el programa de les Festes de Sant Mateu a la web de l’Ajuntament de Bunyola.


Mallorca, artefacte de ciutadania

Escrit per Angel el diumenge 29 agost 2010 – 13:42 - Publicat a Activitats, Informacions, Música medieval | Comentaris desactivats

En el marc del projecte “Mallorca, artefacte de ciutadania” organitzat pel Consell de Mallorca entre els dies 3-16 de setembre al Centre Cultural de la Misericòrdia, Grallalsac té previst fer una petita actuació. Més concretament, la participació de Grallsalc tendrà lloc el dissabte 4 de setembre a l’espectacle musical multi-cultural que es realitzarà entre les 18 i les 22h. Podeu veure més informació al programa del projecte (portada / interior).


Desembarcament del rei En Jaume

Escrit per Angel el dilluns 1 setembre 2008 – 16:32 - Publicat a Activitats, Música medieval | Comentaris desactivats

Commemoració desembarcament rei En Jaume 2008

En motiu de la commemoració de l’aniversari del desembarcament del rei En Jaume, el proper dijous 11 de setembre, l’Associació Cultural Grallalsac durà a terme un concert de música medieval a Santa Ponça. L’acte, organitzat per l’agrupació de Calvià del PSM Entesa Nacionalista, començarà a les 19:30h. a la Creu del Desembarcament de Santa Ponça (devora el Club Nàutic).

A l’acte també hi participaran el professor de la Universitat de les Illes Balears, Gabriel Ensenyat i Pujol, i la presidenta del PSM Entesa Nacionalista, Joana Lluïsa Mascaró.

Aquí podeu consultar el cartell de l’acte i el Programa del concert Grallalsac.