Jornada de portes obertes OAM solstici d’hivern 2014

Escrit per Angel el diumenge 14 desembre 2014 – 11:47 - Publicat a Activitats, Informacions | Comentaris desactivats


Fotos de la cursa de muntanya 2011

Escrit per Angel el divendres 16 setembre 2011 – 15:51 - Publicat a Activitats, Bunyola | Comentaris desactivats

Podeu veure un parell de fotos de la cursa de muntanya del passat diumenge 11 de setembre de 2011 a la galeria fotogràfica de la web.


Cursa de Muntanya 2010

Escrit per Angel el dimecres 15 setembre 2010 – 10:34 - Publicat a Activitats, Bunyola | Comentaris desactivats

Un any més Grallalsac ha animat la Cursa de Muntanya de les Festes de Sant Mateu de Bunyola. Podeu veure les fotos dels xeremiers tocant al Penyal d’Honor a la nostra galeria fotogràfica. També aprofitam per deixar-vos una petita glosa d’en Joan Palou “Borino” al respecte d’aquesta sonada:

Un bon lloc per fer escola,
al penyal varen trobar,
i varen bé escoltar,
els que venien de Bunyola,
gastant de valent la sola,
no sé si el trobaren bo,
lo que si dic de bon cor,
fent-mos la bona centència,
ara ja tenim presència,
sols mos resta tenir so.


Concert de música medieval a Bunyola

Escrit per Angel el diumenge 29 agost 2010 – 19:55 - Publicat a Activitats, Bunyola, Música medieval | Comentaris desactivats


El proper dissabte 18 de setembre Grallalsac durà a terme un concert de música medieval al teatre de la Casa de Cultura de Bunyola. L’acte començarà les 19:30h. i s’hi interpretaran cantigues, saltarellos, ballatas i d’altres peces antigues amb instruments històrics i tradicionals. Per a més informació sobre el concert podeu consultar el cartell o el programa de les Festes de Sant Mateu a la web de l’Ajuntament de Bunyola.


Mallorca, artefacte de ciutadania

Escrit per Angel el diumenge 29 agost 2010 – 13:42 - Publicat a Activitats, Informacions, Música medieval | Comentaris desactivats

En el marc del projecte “Mallorca, artefacte de ciutadania” organitzat pel Consell de Mallorca entre els dies 3-16 de setembre al Centre Cultural de la Misericòrdia, Grallalsac té previst fer una petita actuació. Més concretament, la participació de Grallsalc tendrà lloc el dissabte 4 de setembre a l’espectacle musical multi-cultural que es realitzarà entre les 18 i les 22h. Podeu veure més informació al programa del projecte (portada / interior).