Jornada de portes obertes OAM solstici d’hivern 2014

Escrit per Angel el diumenge 14 desembre 2014 – 11:47 - Publicat a Activitats, Informacions | Comentaris desactivats


Actuació de DANGILISKE a Sóller

Escrit per Angel el dissabte 4 desembre 2010 – 13:37 - Publicat a Informacions | Comentaris desactivats

Us volem fer arribar la convidada del nostre grup amic de música basca DANGILISKE que actuarà durant la celebració de la Fira del Comerç de Sóller que té lloc al Port de Sóller durant aquests dies. L’horari de les actuacion serà el següent:

  • Dilluns 6 de desembre de 13h a 14h.
  • Dimarts 7 de desembre de 17h a 18h.

Hi estau tots convidats!!


Mallorca, artefacte de ciutadania

Escrit per Angel el diumenge 29 agost 2010 – 13:42 - Publicat a Activitats, Informacions, Música medieval | Comentaris desactivats

En el marc del projecte “Mallorca, artefacte de ciutadania” organitzat pel Consell de Mallorca entre els dies 3-16 de setembre al Centre Cultural de la Misericòrdia, Grallalsac té previst fer una petita actuació. Més concretament, la participació de Grallsalc tendrà lloc el dissabte 4 de setembre a l’espectacle musical multi-cultural que es realitzarà entre les 18 i les 22h. Podeu veure més informació al programa del projecte (portada / interior).


Pàgina web del grup Talamh

Escrit per Angel el dilluns 28 juny 2010 – 18:24 - Publicat a Informacions | Comentaris desactivats

La banda de música celta tradicional TALAMH, formada per Sergio Chitan, Burkhard Horstkotte, Fran Reig i el nostre company Lluc Mas, acaba d’estrenar pàgina web, la podeu consultar a l’adreça següent: www.talamh.es


Memòria d’activitats 2009

Escrit per Angel el dissabte 9 gener 2010 – 18:02 - Publicat a Activitats, Informacions | Comentaris desactivats

Com cada any, posam a la vostra disposició la Memòria d’Activitats de l’Associació Cultural Grallalsac que podreu trobar seguint aquest enllàs. Així mateix, aprofitam per a desitjar-vos un venturós 2010!!