Qui som?


La nostra associació

L’Associació Cultural Grallalsac amb el núm. 4871 del Registre d’Associacions del Govern de les Illes Balears, va néixer el 22 de juliol del 2.003 a Bunyola. La seva finalitat principal és la recerca, la difusió i la divulgació de la música relacionada amb els instruments tradicionals de les Illes Balears i de manera especial de la “Colla de Xeremiers”, des de l’Edat Mitjana fins als nostres dies. Si vols saber més coses sobre les activitats que duim a terme pots mirar les memòries d’activitats de la nostra Associació que trobaràs més avall.

Qui som

Els membres de Grallalsac a la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma, 29 d’octubre de 2005.

 

Si et vols posar en contacte amb nosaltres ens trobaràs tots els dimarts entre les 19:00 i les 21:00h al Teatre de la Casa de Cultura de Bunyola, o ens pots enviar un missatge a través del full de contacte. Si vols posar un enllàs a la nostra pàgina, aquí tens el nostre anagrama (pots triar el color que vulguis).

Anagrama de Grallalsac Anagrama de Grallalsac

Memòria d’activitats:

A continuació teniu les memòries d’activitats dels darrers anys que recullen totes les activitats (concerts, actuacions, cercaviles i demés) en les que la nostra Associació ha participat d’una manera o d’altra.

pdfMemòria d’activitats 2015
Memòria d’activitats 2014
Memòria d’activitats 2013
Memòria d’activitats 2012

Memòria d’activitats 2011

Grallalsac 2006

Grallalsac a la setmana musical de la Casa Basca. Campanet, 9 de desembre de 2006.