Fotos de la cursa de muntanya 2011

Escrit per Angel el divendres 16 setembre 2011 – 15:51 - Publicat a Activitats, Bunyola | Comentaris desactivats

Podeu veure un parell de fotos de la cursa de muntanya del passat diumenge 11 de setembre de 2011 a la galeria fotogràfica de la web.


Cursa de Muntanya 2010

Escrit per Angel el dimecres 15 setembre 2010 – 10:34 - Publicat a Activitats, Bunyola | Comentaris desactivats

Un any més Grallalsac ha animat la Cursa de Muntanya de les Festes de Sant Mateu de Bunyola. Podeu veure les fotos dels xeremiers tocant al Penyal d’Honor a la nostra galeria fotogràfica. També aprofitam per deixar-vos una petita glosa d’en Joan Palou “Borino” al respecte d’aquesta sonada:

Un bon lloc per fer escola,
al penyal varen trobar,
i varen bé escoltar,
els que venien de Bunyola,
gastant de valent la sola,
no sé si el trobaren bo,
lo que si dic de bon cor,
fent-mos la bona centència,
ara ja tenim presència,
sols mos resta tenir so.


Concert de música medieval a Bunyola

Escrit per Angel el diumenge 29 agost 2010 – 19:55 - Publicat a Activitats, Bunyola, Música medieval | Comentaris desactivats


El proper dissabte 18 de setembre Grallalsac durà a terme un concert de música medieval al teatre de la Casa de Cultura de Bunyola. L’acte començarà les 19:30h. i s’hi interpretaran cantigues, saltarellos, ballatas i d’altres peces antigues amb instruments històrics i tradicionals. Per a més informació sobre el concert podeu consultar el cartell o el programa de les Festes de Sant Mateu a la web de l’Ajuntament de Bunyola.


Cursa de Muntanya 2009

Escrit per Angel el diumenge 13 setembre 2009 – 18:44 - Publicat a Activitats, Bunyola | Comentaris desactivats

Ja podeu veure les fotos de la pujada al Penyal d’Honor (Bunyola) amb motiu de la Cursa de Muntanya de les Festes de Sant Mateu 2009.

Més informació sobre les Festes de Sant Mateu a la pàgina web de l’Ajuntament de Bunyola.


‘El Sarau d’Altea’ a Bunyola

Escrit per Angel el dilluns 31 març 2008 – 18:58 - Publicat a Activitats, Bunyola, Informacions | Comentaris desactivats

Aprofitant la seva estada a Mallorca, el grup ‘El Sarau d’Altea’ va visitar Bunyola i vam fer una petita sonada a la plaça del poble. En podeu veure un parell de fotografies a la galeria.

El Sarau d'Altea El Sarau d'Altea